Aktuellt

FRITIDSCENTRAT I KRISTINEBERG

Det finns en diskussion om framtiden för fritidscentrat i Kristineberg. Bland annat är fritidscentrat viktig för Nilaskolans elevers simundervisning. Kristinebergs ekonomiska förening vill tydliggöra nuvarande och framtida läge.

"Simhallen ägs och drivs av föreningen och har så gjorts i 19 år, vi har dock ett gott samarbete med Lycksele kommun. Simhallen är en del av Fritidscentrat som också består av sporthall, gym, minibibliotek, ungdomsgård, och även vävstugeföreningen är inhyrd i lokalerna. Allt detta har under alla år drivits till stor del av ideella krafter och med hjälp av våra medlemmar har vi lyckats!

Samma sak gäller föreningens övriga verksamhet. Kristineberg Fritid ekonomiska förening jobbar för att Kristineberg ska vara en by att trivas i med fritidssysselsättning och bra service och vi jobbar för att bygden ska leva och växa! Vi ser ljust på framtiden och fortsätter vårt arbete på Fritidscentrat med underhålla och utveckla verksamheten så att vi ska kunna leva länge. Nu siktar vi mot 19 nya år!

Välkomna till Kriberg och Simhallen!"

 

Senast uppdaterad den 6 april 2021

Translate the website with Google translate.