Aktuellt

GALEJAN OCH PARK MALÅBORG INBJUDER TILL TEMADAG

Galejan och Park Malåborg inbjuder den 16 juni in till temadag med fokus på glädje, hållbarhet, möjlighet och kompetensattraktion

Tid: 08.20-13.00
Plats: Park Malåborg

Program för dagen

08.20-08.30
Välkommen – Lennart Gustavsson, KSO och Anna Karin Horney, chef Utveckling och Arbetsmarknadsenheten

08.30-08.55
Fika och information från Daniel Burman, folkhälsosamordnare Malå kommun och Mikael Abrahamsson kommunstyrelsens vice ordförande.

09.00-11.30
Hållbarhetståget går och Malå måste på – från skräp till pryl!
Circula workshop med Anna Bergström, hållbarhetskonsult. Föranmälan krävs: anmäl ditt deltagande till maria.i.larsson@mala.se 

Anna var med och startade världens första återbruksagalleria ReTuna i Eskilstuna och bland annat utsetts till en av de tio mäktigaste inom hållbarhetssverige av Aktuell Hållbarhet 2018 och till näringslivets mäktigaste samhällsförändrare 2019 av tidningen Veckans Affärer.
Sedan 2020 driver hon eget företag som Återbrukskonsult med ambitionen om att sprida hållbarhets-budskapet vidare och utveckla nya hållbara och cirkulära mötes- och handelsplatser.
www.cirkulenterna.se

11.30 . 11.55
Information från Arbetsförmedlingen och Iris Hadar.

12.00
Lunchinspo med Ergin Özdemir, föreläsningen startar kl 12.00. Lunch finns att inhandla på Galejan Café, Malåborg. Ingen föranmälan krävs.

Ergin Özdemir är social entreprenör och föreläsare med huvudområden inom mångfald, inkludering och kompetenseffektivisering. Han är utbildad oljeingenjör, men har även jobbat inom resebranschen och det militära. I Sverige utbildade han sig till IT-tekniker och avancerade snabbt till olika ledande befattningar inom Telia. Han är grundare av Diversity Initiative Sweden AB (instiftare av priset Årets Mångfaldsbragd), har startat upp ett femtiotal praktikplatser i Sverige och gett flera studenter i Turkiet möjlighet till högskoleutbildning genom stipendier.

VÄLKOMMEN! www.cirkulenterna.se 
Aktiviteten möjliggörs och delfinansieras genom projekt Utveckling av näringslivet och företagsklimatet i Malå kommun (1,76 - projektet) finansierat av Tillväxtverket samt Inflyttar- och integrationsservice Malå Kommun
Senast uppdaterad den 16 juni 2022

NÄRINGSLIV - UTVECKLINGS- OCH ARBETSMARKNADSENHETEN

Utvecklings- och arbetsmarknadschef
Anna Karin Horney 
Tfn: 0953-140 76
E-post: anna-karin.horney@mala.se 

Företagslots/inflyttarservice 
Aleksandra Simanovskaya
Tfn: 0953-140 61
E-post: aleksandra.simanovskaya@mala.se  

Företagslots
Maria Larsson 
Tfn: 0953-140 57
E-post: maria.i.larsson@mala.se 

VÄXEL

Växel
Tfn: 0953-140 00

Translate the website with Google translate.