Language Lättläst E-tjänster

HANDEL I MALÅ STÄLLER OM

Med hänsyn till den uppkomna situationen till följd av Corona epidemin har Malå kommun ställt om och bland annat prioriterat branschanpassade insatser. Ett exempel är en omfördelning av projektmedel inom projekt ”Utveckling av näringslivet och företagsklimatet i Malå kommun”(1,76) där en riktad insats till företag inom detaljhandeln i Malå kommun genomförts, ta del av resultatet.

Burvalls Lek & Inredning, Erbjuder enkel och smidig beställning i webshopen även för Malåbor där man kan välja att betala mot faktura. För tillfället erbjuds även gratis hemleverans inom tätorten. Inspirerar och visar upp nyheter i sociala medier. I samarbete med Kattis bod går det även att handla baby- och barnkläder i webshopen.

Kattis Bod (finns på Facebook): i samarbete med Burvalls Lek & Inredning säljes baby- och barnkläder även i den digitala butiken. Coops kunder får sina varor packade och hemkörda av Katrin och Kattis Bod. Nyheter presenteras i sociala medier.

Malå Järn och Färgleverans och stöd till byggprojekt i Malå, samarbete med de lokala underentreprenörerna för att få en helhet till slutkunden. Köp lokalt och hjälps åt på orten!

Nila Fritid, https://nilafritid.se/: prissänkning och god service till kunder som är intresserade av maskiner för alla tillfällen.

Nystedts Kläder och Café Gräddhyllan (finns på Facebook): ständiga nyheter i butiken, inspiration på sociala medier i bildformat och speciellt erbjudande, bl a shoppingpåse och hemleverans.

Outdoor Malå (finns på Facebook): erbjudande till arbetsgivare. Förmånscykel till anställda - en förmån för bättre hälsa, miljö och produktivitet. Eftersom detta är en förmån för den anställde ska förmånsvärdet för cykeln beskattas likt den vanliga lönen. Många cyklar att välja på.

Paracordletar efter samarbete med andra handarbetande för att kunna erbjuda flera produkter, t.ex. lokala alster i webbutiken. Just nu specialiserar sig på sortiment av paracord – ett nylonrep – och dess tillbehör till scoutkårer och friluftsfrämjande föreningar med flera.

Skor och Sport (finns på Facebook): utveckling av erbjudande på ortopediska sulor, ständiga nyheter i butiken, nya märken, utökade öppettider på tisdagar: 10:00-19:00. I samarbete med Coop packar och hemleverar Birgitta varor till de i riskgruppen.

Style by Cmer lokalt anpassade produkter och erbjudande, hemleverans, fler tjänster på sikt; samarbete med Burvalls Lek & Inredning som återförsäljare.

Tidlösa Design och Malå BegravningsbyråWebshop med plantor, växter och resten av ordinarie sortimentet inom inredning. Nya erbjudanden: prenumeration på blommor samt omplantering av krukväxter, både till privata kunder och också företag. Hemleverans och hämtning. Samarbete med Coop: packning och hemleverans av matvaror till de i riskgrupper.

Uffes flugor och fiskewebbutik med mer erbjudande, säsonganpassade produkter och deltagande i inspirationsfilm Fiskedestination Gold of Lapland som går att se på TV.
Senast uppdaterad den 16 juni 2020

UTVECKLINGSAVDELNINGEN - NÄRINGSLIV

Enhetschef utvecklingsavdelningen
Anna Karin Horney 
Tfn: 0953-140 76
E-post: anna-karin.horney@mala.se 

Företagslots/inflyttarservice/handläggare 
Aleksandra Simanovskaya
Tfn: 0953-140 61
E-post: aleksandra.simanovskaya@mala.se 

Ung och företagsam utvecklare
Anna-Sara Rannerud
Tfn: 070-200 61 46
E-post: anna-sara.rannerud@mala.se 

Företagslots/handläggare
Maria Larsson 
Tfn: 0953-140 57
E-post: maria.i.larsson@mala.se 

Aktuellt

Translate the website with Google translate.