Aktuellt

MALÅ BARNMÄSSA - VILL DU/NI VARA MED?

Barn och unga är Malås framtid. Därför anordnar vi Malå Barnmässa den 8 och 9 oktober! Vill du, din förening eller ditt företag vara med?

Aktiviteter, utställare, råd och tips, föreläsningar, information och demo av den pedagogisk verksamhet, ideell sektors barnverksamhet, underhållning på scenen och utanför Malåborg.

Malå Barnmässa är en mötesplats för barn, vårdnadshavare, barnfamiljer, mor & farföräldrar, allmänhet från Malå och besökare från regionen. Här finns något för alla.

Syftet är att informera om och marknadsföra Malå kommun som den bästa platsen för barn. En plats att bo, leva och verka i. En plats som erbjuder ett gott liv, med allt så nära. Evenemanget är en del i Malå kommuns satsning på ökad attraktivitet, identitet och stolthet. Insatsen är medfinansierad av Tillväxtverket.

Till Malå Barnmässa söker vi dig som skapar, säljer eller på annat sätt besitter produkter/tjänster eller bedriver verksamhet i Malå som kan bidra till att totalupplevelsen av mässan förstärks och visar på allt vad Malå har att erbjuda.

Genom samhandling positionerar vi Malåbygden som den bästa platsen för barn!

När: fredag den 8 oktober kl 09.00-15.00 och/eller lördag den 9 oktober kl 10.00-14.00
Plats: Malåborg

Vi hoppas du, din förening eller ditt företag vill vara med!

Anmäl er till:
E-post:maria.i.larsson@mala.se
Tfn 0953-140 57

Senast uppdaterad den 20 maj 2021

Translate the website with Google translate.