Language Lättläst E-tjänster

MALÅ- ENERGI OCH INDUSTRI SÖKER ARBETSLEDARE/DRIFTSLEDARE

Malå- Energi och Industri AB söker för säsong 2020/2021 en arbetsledare/driftsledare som kan sälja sina tjänster som egen företagare.

Arbetet består av arbetsledning för driften av Tjamstabackarna och Malå camping.

Du kommer att jobba direkt under VD för Meni AB som är ägare av anläggningen.

Den vi söker ska vara en god ledare som tar väl hand om personalen/arbetsmiljön och jobbar med trivsel och utveckling av lagandan.

Arbetet drivs i vissa delar av säsongen dygnet runt, när snötillverkningen pågår. Under högsäsong är backen öppen under helger och ett par kvällar i veckan. Planering och lösningar av problem som uppstår med väder och driftstörningar är ett ständigt pågående arbete.

Campingen består av 190 platser för husvagnar, de flesta är säsongplatser. Området har tre servicehus och några andra fasta anläggningar.

Som värd är det viktigt med tillgänglighet för att lösa små och stora problem.
I arbetet ingår fastighetsskötsel och underhållsansvar på anläggningen.

Arbetet som arbetsledare/driftledare är ett krävande arbete. Den vi söker kommer att få ett utvecklande och roligt jobb, där varje dag kommer att bli väldigt varierande.

Meni AB har som ambition och krav från ägaren Malå Kommun att utveckla anläggningen mot att bli ett besöksmål för ett bredare upptagningsområde. Vi ska även bredda utbudet till barmarksaktiviteter, för att utnyttja anläggningen bättre. Vi planerar också att tillverka och lagra snö över sommarhalvåret för att kunna anlägga skidspår tidigt på hösten.

Start av tjänsten från 2020-09-01.

Skicka offert med ersättningsförslag och CV till Meni AB, storgatan 13, 939 31 Malå CO/ Johnny Önnerlöv, ansökningen ska vara oss tillhanda senast 2020-06-30

Senast uppdaterad den 23 juni 2020

MALÅ ENERGI- OCH INDUSTRI AB (MENI AB)

VD
Johnny Önnerlöv
Tfn:070-698 99 99
E-post: johnny.onnerlov@mala.se

Aktuellt

Translate the website with Google translate.