Language Lättläst E-tjänster
Kvällsvinterbild på Laven med folk utanför som befinner sig i skidanläggningen. Lampor tända på på husen.

Fotograf: www.ricke.se

VILL DU ARRENDERA OCH DRIVA RESTAURANG LAVEN?

Meni AB söker dig som är driftig och vill driva och utveckla verksamheten Restaurang Laven i nära samverkan med Meni AB som äger hotellet, campingen och Tjamstanbackarna i andan "Tillsammans för Malå".

Malå kommun är en vacker och framåt inlandskommun i södra Lappland. Mitt i Malå samhälle ligger Tjamstanberget där Tjamstanbackarnas skidanläggning drivs och när du står där på toppen av berget och blickar ut över Malå kommun förstår du ganska snabbt varför Malås slogan är ”Malå-med allt så nära”.

Inom gångavstånd hittar du hotell, camping, bibliotek/turistinformation och ett varierande utbud av shopping. Inom området kan du åka längdskidor, alpint, skridskor, aktivera dig i sporthallen, köra skoter på fina välpreparerade skoterleder och vandra i skog och mark.

Restaurang Laven ligger vid foten av Tjamstanbackarna och i restaurangen finns plats för upp till 100 personer samt balkong. I huset finns även konferenslokalen Pelarsalen.

Intresseanmälan ska vara Meni AB tillhanda senast 2020-09-30: Meni AB, Storgatan 13, 939 31 Malå.
Märk kuvertet med ”Intresseanmälan—Restaurang Laven”

Har du frågor är du välkommen att kontakta VD Meni AB Johnny Önnerlöv. Kontaktuppgifter hittar du textpuff här på sidan.

Ta del av annons "Vill du arrendera och driva restaurang Laven" i pdf-format.

Senast uppdaterad den 10 augusti 2020

MALÅ ENERGI- OCH INDUSTRI AB (MENI AB)

VD
Johnny Önnerlöv
Tfn:070-698 99 99
E-post: johnny.onnerlov@mala.se

Aktuellt

Translate the website with Google translate.