bild på en av spelrummen i kulturskolan.

Fotograf: Maria I Larsson

Boka Malå Kulturskola

2023-08-21
Kulturskolans låsfunktion är ur funktion vilket gör att det inte går att boka Kulturskolan. Vi meddelar, här på denna sida, när låset är lagat.

Nu är det möjligt att boka och använda kulturskolan och replokalen även när personalen inte är på plats!
Kvällstid bokas lokalen online, dagtid via bokningslistor vid dörren. Välkommen!

Vem kan använda replokalen på Malå kulturskola kvällstid?

Du måste vara minst 18 år för att boka och kvittera en nyckel. Det gör du på kulturskolan dagtid. Glöm inte legitimation! Som bokare av replokalen på Malå kulturskola ansvarar du för barn och ungdomar under 18 år i ditt sällskap. Du får inte släppa in personer, varken obekanta eller bekanta, genom att öppna för dem eller låna ut din personliga ”nuddis”.

Kan jag gå in på kulturskolan när som helst?

Nej, bokning av replokalen kvällstid görs i bokningssystemet https://rp1.mala.se/Resursbokning/. Ibland kan Kulturskolan vara stängd på grund av arrangemang eller annan verksamhet i fastigheten. Malå kulturskola är möjlig att boka:
Måndagar, tisdagar, onsdagar, torsdagar, fredagar kl. 18.00-22.00
Lördagar, söndagar 08.00-22.00

Hur gör jag för att komma in i replokalen?

Bokning av lokalen görs i bokningssystemet. För att låsa upp lokalen måste du kvittera en nyckel (nuddis) och skriva under förbindelseavtalet, detta görs på Malå kulturskola. Vid dörren till kulturskolan sitter ett digitalt låssystem, dit för du din ”nuddis” för att låsa upp. Du måste själv tända lamporna när du går in, och ansvara för att släcka dem när du går hem.

Vad kan jag göra på kulturskolan kvällstid?

Du kan använda replokalen och de instrument och den utrustning som finns i replokalen. Följ instruktionerna som finns i lokalen.

Vad gör jag om jag behöver hjälp?

Replokalen bygger på att du klarar dig själv. Var inte rädd för att prova de instrument som finns. Om du behöver hjälp av kulturskolans personal är du välkommen till oss dagtid för instruktion. Är vi upptagna med elever måste vi be dig vänta så kan vi instruera dig när vi har möjlighet!

Kostar det något att boka och använda replokalen?

Nej. 


Välkommen att boka Malå Kulturskola

Senast uppdaterad den 11 januari 2024

Translate the website with Google translate.