Language Lättläst Lyssna E-tjänster

Press, media och information

Malå kommuns kommunikatör arbetar övergripande med information och kommunikation. Kommunikatören är ansvarig för kommunens webbplats och för kommunens officiella Facebook- och Instagramsida samt kommunens Youtubekanal. Kommunikatören ansvarar även för kommunens varumärke, den grafiska profilen.

Presskontakt

Är du journalist eller reporter, kontakta gärna kommunikatören för att få hjälp med vem som kan svara på dina frågor.

Pressbilder

Våra pressbilder får användas för redaktionella ändamål kring rapportering om Malå kommun. Kontakta kommunikatören för att få tillgång till pressbilder.

• Porträttbilderna får användas i sammanhang som har med personens uppdrag i kommunen att göra.
  • Viss beskärning är tillåten, men bildernas karaktär får inte ändras.
  • Vid publicering ska fotografens namn anges.

Profilmaterial

På sidan hittar du länk till Malås varumärke "Malå-med allt så nära" samt varumärkesbok. Vill du få tillgång till varumärket i ett annat format och/eller utformning, eller har frågor gällande varumärke eller varumärkesbok är du välkommen att kontakta kommunikatören.

Kommunikatören kontaktas även om du vill tillgång till kommunvapnet.

Senast uppdaterad den 8 juli 2019