Månadsinformation - Invånare Malå kommun

MÅNADSINFORMATION INVÅNARE MALÅ KOMMUN:

Information den 23 juni - PDF
Information den 23 juni- HTML

Som invånare kan du ta del av informationen digitalt här på denna sidan samt via Facebook Malå-med allt så nära.

Månadsinformation i tryckt upplaga finns att hämta på ICA, COOP, kommunhuset, turistinformationen, ABF och hos Handlar´n i Adak. Tänk på att det under pågående pandemi kan finnas lokala restriktioner, t.ex. så är kommunhuset stängt för spontana besök. Ring växeln, tfn: 0953-140 00 om du vill hämta ett informationsblad där.

Du är välkommen att kontakta kommunikatören på Malå kommun med synpunkter och idéer om informationsbladet. Kontaktinformation hittar du i textpuff här på sidan.

Sommaruppehåll

Månadsinformation till invånare Malå kommun tar nu sommaruppehåll. Nästa utgivning sker den 27 september. Ha en fin sommar!

Senast uppdaterad den 23 juni 2022