Language Lättläst Lyssna E-tjänster

Månadsinformation - Invånare Malå kommun

MÅNADSINFORMATION INVÅNARE MALÅ KOMMUN:

Information den 27 mars - HTML
Information den 28 mars - LÄTTLÄST
Information den 27 mars - PDF

Som invånare kan du ta del av informationen digitalt här på denna sidan samt via Facebook Malå-med allt så nära.

På ICA, COOP, kommunhuset, turistinformationen och hos Handlar´n i Adak finns bladet att hämta i pappersformat för den som inte har möjlighet att ta del av den digitala varianten. Från och med utgivning den 27 februari har den evenemangskalender som Kultur- och fritid gjort slagits samman med månadsinformationsbladet till invånare. Därför kommer bladet att finnas tillgängligt även i övriga butiker i samhället.
OBS! pågrund av sjukdom kan inte  informationsbladet med utgivning den 27 mars leverars ut till butiker idag den 27 mars. Leverans sker under vecka 14.

Du är välkommen att kontakta kommunikatören på Malå kommun med synpunkter och idéer om det nya informationsbladet. Kontaktinformation hittar du i textpuff här på sidan.

Senast uppdaterad den 30 mars 2020